Tabbladen.

woensdag 25 maart 2015

Frisse Start. Update #1


Het is alweer bijna een jaar geleden dat er een artikel online is gekomen. Ik heb de afgelopen tijd bijna geen aandacht meer aan mijn blog besteed. Vanmiddag heb ik besloten om toch weer verder te gaan met het bloggen. Ik lees namelijk nog heel veel blogs en dat gaat het toch weer een beetje kriebelen om zelf aan de slag te gaan.
ik heb de informatie op de site aangepast, want er zijn een aantal dingen veranderd in de tussentijd. Ik ben inmiddels bijna klaar met mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste en ik ga volgend jaar een niveau hoger doen. Dit betekend dat ik dus niet meer zo veel bezig ben met nagels en nagellak. Mijn nagels moeten kort zijn voor de massages en andere behandelingen in de salon. Er blijven wel swatches komen, alleen dan zien jullie kortere nagels dan dat jullie voorheen zagen.

Ik wil me vooral richten op de Reviews en andere beauty stuff. Als jullie suggesties hebben voor artikelen of andere idee├źn, mogen jullie dit altijd melden.
Ik wil minimaal 1x in de week een artikel online zetten. Meerdere artikelen zijn altijd mogelijk. We beginnen met 1x in de week.
Wanneer het volgende artikel online gaat komen weet ik nog niet. Ik probeer wel 1 vaste dag aan te gaan houden, maar dit zien jullie vanzelf.

Veel plezier met het lezen van mijn blog :)

Liefs, Shannon


1 opmerking: